Main » 2011 » Lapkritis » 19 » Guoga: „Jei Kleiza padėtų „Žalgiriui“ iškovoti Eurolygos taurę, aš esu už tai“
8:32 AM
Guoga: „Jei Kleiza padėtų „Žalgiriui“ iškovoti Eurolygos taurę, aš esu už tai“

Verslininkas Antanas Guoga Vilniaus „Lietuvos ryto" klubo pirkti neplanuoja, nors su klubo vadovais žada susitikti kitą savaitę. Tai portalui diena.lt patvirtino pats verslininkas.

Šią vasarą Lietuvos žiniasklaidai Guoga sakė, jog buvo sulaukęs pasiūlymo pirkti sostinės klubą. Tačiau krepšinio mecenatą labiau domina Lietuvos klubų rėmimas nei įsigijimas.

Guoga teigė, jog yra pasirengęs svarstyti visus variantus, kurių sulauktų iš Lietuvos klubų. Paklaustas, ar įsigytų „Lietuvos ryto" krepšinio klubą, jis atsakė, kad to daryti neketina.

„Nesu tokioje pozicijoje, kad perimčiau „Lietuvos rytą". To neplanuoju daryti. Planuoju atvažiuoti stebėti, kaip Kauno „Žalgiris" žais Eurolygoje ir visiems įrodys", – sakė Guoga.

Anksčiau žiniasklaidoje verslininkas teigė, jog pats mokės krepšininkui Linui Kleizaialgą. Guoga paneigė kalbas, jog jis yra suinteresuotas Kleizos žaidimu sostinės klube.

„Žiniasklaidoje neteisingai paskelbta, kad aš noriu, jog jis žaistų būtent „Lietuvos ryte". Aš labai aiškiai pasakiau, kad noriu, jog jis ir visi lietuviai žaistų Lietuvoje, už bet kurį klubą."

Anot Guogos, kur žais Kleiza, turėtų paaiškėti kitą savaitę. „Manau, Linas yra atviras visiems pasiūlymams. Jeigu yra noras iš kitų komandų, reikia tik jų iniciatyvos. Tai daugiau Lino pasirinkimas. „Lietuvos rytas" visai neturi pinigų, o „Žalgiris" – turi. Dėl to gal nėra kito varianto, nors šis – nebūtinai vienintelis. Tai yra Lino iniciatyva. Jeigu yra noras, kad jis žaistų „Žalgiryje", aš – už, – sakė Guoga. – Mano, kaip krepšinio mecenato, pozicija yra, kad Linas žaistų Lietuvoje."

Verslininkas teigė, kad prioriteto tam tikrai komandai neskiria. Jeigu Kleiza norėtų žaisti „Žalgiryje", Guoga sakė, jog taip pat prisidėtų finansiškai.

„Jeigu Linas to norėtų, nėra absoliučiai jokios problemos. Jei jis padėtų „Žalgiriui" iškovoti Eurolygos taurę, aš esu už tai", – sakė šiuo metu į Londoną išvykęs Guoga.

Lietuvos krepšinio mecenatas teigė, kad jam svarbiausia – klubų tobulėjimas: „Aš noriu, kad abu klubai būtų kuo stipresni, kad būtų konkurencija."

Views: 490 | Added by: rksmartus | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: