Main » 2011 » Lapkritis » 11 » NBA: Siūlomas 72 rungtynių sezonas
4:05 PM
NBA: Siūlomas 72 rungtynių sezonas

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) komisaras Davidas Sternas žaidėjų sąjungai pateikė dar vieną konkretų pasiūlymą ir datą, iki kurios krepšininkai turi šį pasiūlymą priimti. Jeigu žaidėjai nesutiks, komisaras žada nuolaidų nebedaryti.

Lyga siūlo sezoną pradėti gruodžio 15 dieną ir sužaisti 72 rungtynes. Krepšininkai su šiuo pasiūlymu turi sutikti iki kitos savaitės pradžios.

„Nespėliosiu, ką žaidėjų sąjunga darys, – sakė NBA komisaras. – Tik tikiuosi, kad kitos savaitės įvykiai padės mums turėti sezoną su 72 rungtynėmis nuo gruodžio 15 dienos."

Po ketvirtadienį 11 val. trukusių derybų žaidėjai sakė gavę ne tokį darbo sutarties projektą, kokio tikėjęsi. Tačiau per artimiausias kelias dienas jie ketina apsvarstyti dokumentus ir pirmadienį arba antradienį balsuoti dėl šio pasiūlymo.

Lyga krepšininkams jau buvo pateikusi vieną ultimatumą ir atsakymo laukė iki trečiadienio vakaro. Antradienį žaidėjai šį pasiūlymą atmetė, bet trečiadienį ir ketvirtadienį vėl sėdo prie derybų stalo.

Anot neoficialių pranešimų, savininkai žaidėjams nepasiūlė nieko naujo, kas nebuvo siūlyta anksčiau. Tačiau iškėlę konkrečią galimą sezono pradžią ir rungtynių skaičių, NBA vadovai viliasi, kad žaidėjai nusileis vardan ilgo sezono.


Dėkojame basketnews.lt
Pagarbiai Exe-Lt Administracija.
Views: 380 | Added by: rksmartus | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: