[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Tinklas » Taisyklės » Taisyklės
Taisyklės
rksmartusData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:35 PM | Žinutė # 1
Lieutenant
Grupė: Administrators
Žinučių: 69
Reputacija: 12
Statusas: Atsijunges
1. Diskusijose gerbkite dalyvius
Auksinė taisyklė: Elkis taip, kaip norėtum, jog elgtųsi su tavimi.
2. Diskusijos vyksta lietuvių kalba
Rašydami stenkitės naudoti lietuviškas raides (ąčęėįšųūž), taip Jūs parodysite pagarbą lietuvių kalbai bei kitiems diskusijų dalyviams.
3.Tinkamas temos pavadinimas
Pradėdami naują diskusiją, visų pirmą sugalvokite jai tinkamą pavadinimą. Taip kitiems lankytojams bus daug lengviau susirasti reikiamą informaciją, o Jūs greičiau gausite atsakymus į rūpimus klausimus. Visiškai netinkami temų pavadinimai yra "Padėkite", "Help", "Ar žinot kas nors?" ir pan. Temas formuluokite trumpai ir aiškiai.
4.Rašykite „į temą“. Rašymas apie bet ką arba nieką yra nepriimtinas nes trukdo kitiems forumų skaitytojams rasti jiems reikiamą informaciją.
5.Rašant žinutes draudžiama naudoti keiksmažodžius, necenzūrines frazes, įžeidinėti ir (ar) kitaip užgaulioti kitus forumo dalyvius.
6.Forumo moderatoriai ir forumo administratorius, pastebėję nekorektiškas žinutes ar frazes, jas gali ištrinti/koreguoti be išankstinio perspėjimo šių žinučių autoriui.
7.Forumo moderatoriai ir forumo administratorius, pastebėję, kad rašomos žinutės nebeatitinka temos ar tema neatitinka forumo skyriaus, šias žinutes ir (ar) temas gali perkelti į tinkamą forumo skyrių be išankstinio perspėjimo.
Štai ir visos taisyklės. O pagrindinė taisyklė – dalinkitės informacija ir žiniomis draugiškai bei geranoriškai, ir kiti jums atsilygins tuo pačiu.

Gero bendravimo!
TEMOS PAVADINIMĄ RAŠYKITE IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS.

PRIEŠ KURIANT NAUJĄ TEMĄ APŽIŪRĖKITE VISUS SKYRIUS AR TOKIOS NĖRA,JAI NEGALITE AR TINGITE PARAŠYKITE MAN ADMINISTRATOREI,ARBA MODERATORĖMS JOS PAŽIŪRĖS IR PASAKYS.
Komercines reklamas dėtis į parašus gali tik dalyviai surinkę 100 žinučių forume. Naujokai bus įspėjami ,o reikalui esant ir šalinami iš forumo.Taip pat ir kurti temas komerciniais tikslais nesurinkę 100 žinučių dalyviai negali.

Priedai:
 
Forumas » Tinklas » Taisyklės » Taisyklės
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: