[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Tinklas » Programos » Corner Store POS
Corner Store POS
rksmartusData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:56 PM | Žinutė # 1
Lieutenant
Grupė: Administrators
Žinučių: 69
Reputacija: 12
Statusas: Atsijunges
Atsisiusti

Mes visi stovėjo ir laukė, o nepatyręs kasos ragina vadovui negaliojančiu mokesčio ar įvesti nuolaidą point-of-pardavimo sistemą, kuri būtų daugiau namuose misijos kontrolės nei skyrelį narkotikų. Kampinis parduotuvė paraiška mama ir "Pop galvoje. Tai POS sistemos, specialiai mažoms mažmeninės prekybos įmonėms, todėl skirti būti taip paprasta naudoti, kaip įmanoma. Jis palaiko brūkšninio kodo nuskaitymas, kasos hot keys ir klientų stebėjimą. Svarbiausia, ji palaiko saugų operacijas su kreditinėmis kortelėmis per didelių nacionalinių tarnybų.
Kampinis parduotuvė POS naudoja Microsoft. NET Framework ir Microsoft SQL Server duomenų bazės, kurioje buvo laiko atsisiųsti ir įdiegti, nors darbo buvo taip paprasta, kaip įmanoma diegimo vedlį. Galite gauti pagalbą iš skyrelį Store techninė parama, taip pat dalis įspūdingą padėti, kad apima ne tik vadovai, bet ir mokymo filmai ir kiti ištekliai internete montavimas. Su POS sistemos, sąsaja yra viskas, nes jis lemia, kaip greitai ir tiksliai prekybininkai gali apdoroti kliento sandoriu. Tarptautinė POS užtruko vartotojo skundus atsižvelgti projektuojant skyrelį parduotuvė, POS, ir programa yra efektyvus, pasirinktiniai išdėstymo patvirtina, kad pastangos.
Numatyta išdėstymas yra panašus į faktinį registro, daug bloknotu ir elementai rodomi eilutę į pagrindinį vaizdą, jo šriftus, net primena tai, ką norite pamatyti prie parduotuvės. Sąsaja, matoma aiškiai paženklinti mygtukus, kad yra sunku klaidą arba praleisti. Geriausios iš visko, garsių kontrolės funkcijas, pavyzdžiui, nuolaida, I ¹ trinti, ir galios ir galimybė pasirinkti debeto, kredito, ir dovanų korteles be prieigos įrankių juostos meniu gali reikšti greičiau sandorių apdorojimo ir neskausmingas klientų patirtį. Kampinis parduotuvė POS "darbuotojas, klientų, ir inventoriaus paieškos ir valdymo ekranai pagaminti įvedimo, taupymo ir redaguoti duomenis lengva. Mes taip pat galėtų pritaikyti programą įvardinant ir pridedant departamentai, pavyzdžiui techninė įranga, arba produktų (arba į programos mokymo vaizdo, Alus pavyzdys).
Mes neturėjome brūkšninių kodų skaitytuvas ant rankų bandymo programos OCR galimybes, bet, kad bendroji technologijų šių dienų. Viskas, ką mes bandėme dirbo, paprastai gana gerai. Tai nemokamai išbandyti, taip pat, todėl jūs galite pamatyti patys, ar tai tinka jūsų verslui. Bottom line? Kampinis parduotuvė POS yra paprasta naudoti, intuityvi, ir rekomendavo.
Redaktorius "Pastaba: Tai yra pilna versija Kampinis parduotuvė POS 1,5 peržiūrą. Bandomoji versija yra ribotas funkcionalumas.

Priedai:
 
Forumas » Tinklas » Programos » Corner Store POS
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: