[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Tinklas » Programos » Patarimas. Sąrašėlis vietoje piktogramų
Patarimas. Sąrašėlis vietoje piktogramų
rksmartusData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:42 PM | Žinutė # 1
Lieutenant
Grupė: Administrators
Žinučių: 69
Reputacija: 12
Statusas: Atsijunges
Jei leidžiate programas iš darbastalio, spragsėdami pelike piktogramas, tai tikriausiai jūsų piktogramos išdėliotos taip, kaip parodyta iliustracijos kairėje. Kai jų prisirenka daug, dalį užstoja langai, ir vis sudėtingiau tampa rasti reikiamą. Žinoma, galima pasinaudoti Launchy – tada piktogramų apskritai nereikės,tačiau jei piktogramos jums patogiau - pasinaudokite Deskview.


Deskview yra miniatiūrinė kūrėjo pamiršta ir apleista (bet puikiausiai veikianti Windows XP) programėlė tik su viena funkcija - du kartus ją spragtelėjus visos piktogramos ant darbastalio sumažėja ir virsta kompaktišku sąrašu (žr. paveikslėlio dešinėje). Toks sąrašas pačiame darbastalio krašte gali būti paliktas neuždengtas langų (ypač patogu su plačiaekraniais monitoriais), o programos - visada lengvai pasiekiamos.
Programėlę galite parsisiųsti iš Jimcofer.com tinklaraščio. Jei patiks tai, ją ji daro, įdėkite į StartUp aplanką, kad pasileistų kartu su Windows.

Beje, ji veikia ir su Vista tik čia ji nesumažina piktogramų visiškai – tik šiek tiek jas sudeda glaudžiau. Atradau šį mažą perliuką pas How-To Geek.

Atsisiųsti is ČIA

Priedai:
 
Forumas » Tinklas » Programos » Patarimas. Sąrašėlis vietoje piktogramų
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: