Main » 2011 » Lapkritis » 13 » Pristatytas naujasis Andriaus Mamontovo studijinis albumas "Elektroninis Dievas"
3:25 PM
Pristatytas naujasis Andriaus Mamontovo studijinis albumas "Elektroninis Dievas"
2011 m. lapkričio mėnesio 11-oji diena – išskirtinė vieno garsiausių Lietuvos atlikėjų Andriaus Mamontovo gerbėjams. 

Neeilinę datą jiems nuo šiol primins 11 valandą, 11 minučių ir 11 sekundžių pristatytas naujasis šio dainininko albumas „Elektroninis Dievas".

Naująjį trejus metus lauką albumą sudaro 10 kūrinių, tarp kurių – ir pirmuoju radijo singlu tapusi daina „Rudenio Vėjas". Prieš kelias savaites pristatytas darbas sulaukė muzikos mėgėjų simpatijų ir ilgą laiką niekam neužleido dažniausiai klausomos dainos pozicijos. 

Be šio singlo albume taip pat yra kūriniai pavadinti „Tiktai Tavyje", „Tavo Laikas Baigsis", „Elektroninis Dievas", „Pasitrauk", „Ratilai", „Tyloje", „Krentantys Lėktuvai", „Kalėdos" ir „Nebelauk". 

Vienos iš Lietuvos televizijų interneto svetainių A. Mamontovas nutarė ne tik pasiūlyti nemokamai parsisiųsti naująsias dainas, tačiau pasižiūrėti ir tiesioginę transliaciją iš vienos Vilniaus kavinių, kur surengtas gyvo garso pasirodymas. Panašu, kad susidomėjimas šiuo įvykiu pranoko lūkesčius ir apkrovimų kurį laiką neatlaikė net tam specialiai paruošti serveriai. 

Pats dainininkas apie naująjį projektą sako: „Albumo pavadinimas gali kiek klaidinti, nes muzika jame nėra elektroninė. „Elektroninio Dievo" stilistika artimesnė seniesiems mano albumams „Pabėgimas" ir „Šiaurės Naktis. Pusė Penkių". Pagrindinė idėja ir mintis gimė 2008-aisiais atostogaujant Graikijai priklausančioje Rodo saloje, kai vieną dieną ant pajūrio smėlio iš akmenų dėliojau visokius pagoniškus ženklus. Norėjosi paliesti kai kurias pagoniškas temas. O „Elektroninis Dievas" simbolizuoja tai, kad žmogus susikuria dievo atvaizdą pagal aplinką ir gyvenimo būdą. Šiais laikais didelė mūsų gyvenimo dalis vyksta internetinėje erdvėje, vadinasi, ir Dievas turėtų dabar gyventi joje." 

Šitaip skelbia music.lt administracija.


Views: 456 | Added by: rksmartus | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: