Main » 2011 » Lapkritis » 17 » Broliai Gasoliai prasitarė norintys žaisti „Barcelona“ klube
3:19 PM
Broliai Gasoliai prasitarė norintys žaisti „Barcelona“ klube

Bliūkštant viltims, kad Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lokautas bus nutrauktas, lygos žvaigždės vis garsiau prasitaria apie galimybes persikelti į Europą. 

Barselonoje lokauto pabaigos laukiantis Ispanijos rinktinės bokštai broliai Pau ir Marcas Gasoliai šios šalies žiniasklaidai dar kartą prasitarė apie galimybę užsivilkti Ispanijos čempionės „Barcelona" ekipos marškinėlius. 

„Kiekvieną dieną tikiuosi, kad nesutarimai bus išspręsti kuo greičiau ir mes visas jėgas galėsime skirti savo didžiausiai aistrai – krepšiniui. Vis dėlto, jeigu bus atšauktas visas sezonas, norėčiau rungtyniauti „Barcelona" klube. Kalbu tik apie save, tačiau manau, jog Marco pasirinkimas būtų toks pat. Sustiprėtų ne tik „Barcelona", bet ir daugelis kitų klubų. Juk visi geriausi JAV krepšininkai persikeltų į Europą."

Ispanijos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad vieną ryškiausių NBA žvaigždžių Keviną Durantą panorusi prisivilioti Malagos „Unicaja" ekipa 23 metų 206 cm ūgio puolėjui pasiūlė net 750 tūkst. eurų mėnesinį atlyginimą.

Views: 580 | Added by: rksmartus | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: