[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Kita » Konsolės: Sony, Microsoft, PC, Apple. » Svarbesnės Wii naujienos
Svarbesnės Wii naujienos
rksmartusData: Sekmadienis, 2011-05-29, 1:10 PM | Žinutė # 1
Lieutenant
Grupė: Administrators
Žinučių: 69
Reputacija: 12
Statusas: Atsijunges
Rugby League 3 - Nauja Apsauga

Panašu tai, kad naujai išleistas žaidimas Rugby League 3, naudoja naują apsauga, kuri blokuoja jo paleidimą modifikuotoje konsolėje, nors tai ir originali kopija.

Žaidimo pakuotės gale galime pastebėti tokį užrašą ang. "unauthorized technical modifications to your wii may render this game unplayable." (tai reiškia, kad nelicenzijuotos Wii modifikacijos šį žaidimą gali paversti nežaidžiamą)

Vartotojai rašo nusiskundimus panašius į žaidimo oficialų forumą. Pagal jų teigimus, naujesni "čipsetai" tokie kaip DriveKey ir WODE veikia be priekaištų.

Oficialus forumo Administratoriaus pasisakymas "jei turi problemų paleidžiant žaidimą su savu "čipsetu", turetumėt pabandyti ištrinti "hack'us", "softmod'us" ir kitą panašią programinę įrangą kuri nėra skirta Wii.

Žaidime ieškoma "Trucha bug" žaidimo "IOS'uose" taigi kai kurie "softmod'ai" dėl to ir nesugeba atkurti žaidimo. Hacker'iai bando sumažinti sąrašą kuriame gali būti paminėtoji klaida.

Šaltinis Wiinewz.com

Tai turbūt gali reikšti jei nauja apsauga pasiteisins, softmod'ingas praras populiarumą ir vėl daugelis grįš prie senų patikimų techninių modifikavimo būdų.

Priedai:
 
Forumas » Kita » Konsolės: Sony, Microsoft, PC, Apple. » Svarbesnės Wii naujienos
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: