[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forumas » Tinklas » Programos » PC Alarm
PC Alarm
rksmartusData: Šeštadienis, 2011-05-28, 10:49 PM | Žinutė # 1
Lieutenant
Grupė: Administrators
Žinučių: 69
Reputacija: 12
Statusas: Atsijunges
Siustis
MP3 PC Žadintuvas yra programa, kuri gali padaryti jūsų kompiuterį, kad dirbtų kaip žadintuvą. Šis kompiuterių žadintuvas programinė įranga yra pakrautas su funkcijomis, kad bus daug lengviau jums į ištakas ir galūnės savo dieną. multi-Signalą galima nustatyti daug įvairių atsibusti kartus, ir jūs turite atsibusti su savo mėgstamą MP3 dainas, ar kitus garso failus pasirinkimas. Nesvarbu, koks jūsų pirmenybė, švelnus ir būdravimo funkcija bus palaipsniui didinti apimtis, kad būtų užtikrintas lengvas ir tam tikrų prabudimas.

didžiausias kiekis gali būti nustatytas į Jūsų reikalavimus.

savaitgalio pabėgio funkcija užtikrina, kad kiekvienas signalizacijos funkcijos yra išjungtos savaitgaliais ar bet kurios kitos savaitės dienomis. Su miego / miego funkcija, galite klausytis muzikos, o užmigimas be atsižvelgdamas į išjungti radiją nerimauti.

Naudojant miego ir snaudulio funkciją, galite klausytis muzikos, o užmigimas be atsižvelgdamas į išjungti kompiuterį nerimauti. Ši funkcija bus atkurti MP3 dainų ir muzikos su išnyks poveikis ir automatiškai išsijungia kompiuteris.

Priedai:
 
Forumas » Tinklas » Programos » PC Alarm
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: